Samenwerkingen

Omdat ik niet óveral goed in ben en daarnaast ook erg geloof in de kracht van samenwerken, kun je hier mijn samenwerkingen en partners vinden. Ik denk dat hypnotherapie een mooie aanvulling kan zijn op een andere vorm van behandeling/coaching en andersom. Mocht je vragen hebben over samenwerkingen of over hypnotherapie als aanvulling op een andere vorm van hulp, stuur mij even een berichtje!

Mijn samenwerkingen

Lion Shield – Your Partner in Coaching

Lion Shield kan een mooie aanvulling zijn wanneer je Bij MIJ bent geweest voor bijvoorbeeld het verbeteren van je zelfbeeld/zelfvertrouwen of afvallen. Lion Shield geeft personal training aan huis en heeft verschillende programma’s op maat. Mocht je meer informatie willen hebben over Lion Shield, stuur een mailtje naar info@lionshield.nl of bekijk de website.

MARLE – Praktijk voor Psychosociale Therapie

Ik werk samen met MARLE – Praktijk voor psychosociale therapie, omdat het soms fijn is om wat intensiever begeleid te worden en omdat soms werkt het om een probleem van meerdere kanten aan te pakken. MARLE behandelt emotioneel gezonde mensen die tijdelijk uit balans zijn geraakt. Daarbij wordt gewerkt met EMDR en andere methoden. Bij Marle kun je terecht met dezelfde klachten als waarvoor je Bij MIJ kunt komen, namelijk: negatieve gedachten en gevoelens, traumagerelateerde klachten, stressklachten, overmatig piekeren, mentale blokkades, piekeren of overbezorgdheid tijdens en na een zwangerschap, somberheid, rouwverwerking, angsten, eetproblemen en werkgerelateerde problemen. Op de website van MARLE vind je meer informatie. 

 

 

 

Afspraak maken

Afspraken maken kan vanaf heden via het afsprakensysteem. Wilt u een afspraak maken op een dag die niet beschikbaar is? Neem dan contact op via het contactformulier.

Bel MIJ

06 – 41 72 56 83

Adres

Monnikstraat 10, 7571 CW Oldenzaal

KvK-nummer:  76256723

Openingstijden

Ik plan mijn afspraken op dinsdag tussen 9:00 en 18:00 uur. Via e-mail en telefoon ben ik de hele week bereikbaar. Een afspraak op een andere dag of tijd kan in overleg.