Kom Bij MIJ voor …

Jij kunt Bij MIJ komen voor verschillende klachten, problemen of doelen. Het doel is om met mijn hulp weer meer bij jezelf te komen. De beste versie van jezelf te zijn. Zonder vervelende gedragspatronen of mentale klachten. Wanneer nodig, combineer ik een hypnotherapie sessie met een online interventie (eHealth) gericht op jouw doel. Jij kunt dan na een afspraak Bij MIJ thuis zelf aan de slag. Ik heb ervaren dat mensen het prettig vinden dat ik mijn kennis en ervaring als psycholoog inzet als ondersteuning en aanvulling op een hypnose-sessie. 

Kom bij MIJ voor:

Afvallen

Met hypnose is het mogelijk om de overtuigingen die jij hebt over je gewicht, afvallen en eten te veranderen. Hierdoor wordt het maken van de juiste beslissingen (bijvoorbeeld gezonder eten, minder snaaien, meer bewegen) makkelijker. In hypnose kunnen bepaalde suggesties worden gegeven die door je onderbewustzijn worden geaccepteerd, bijvoorbeeld over je zelfbeeld, over de relatie tussen emoties en eten en andere reden waarom het je nu nog niet lukt om af te vallen. We kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat je eerder vol zit of minder drang hebt naar zoetigheid.

Wij kijken samen tijdens de intake naar de dingen waar je tegenaan loopt. Bijvoorbeeld emotie eten, te weinig bewegen of andere onderliggende blokkades. Die gaan we vervolgens in de hypnosesessie aanpakken. Ook maken we gebruik van de kracht van je gedachten, door onder andere je droomfiguur/gewicht te visualiseren. Na de hypnosesessie krijg je van mij een MP3 met een hypnosesessie toegestuurd gericht op afvallen, die je zelf thuis kunt beluisteren, zo vaak als je wilt.

Stoppen met roken

Roken is vaak een hardnekkige gewoonte/verslaving die stevig is opgeslagen in je onderbewustzijn. Mensen weten vaak wel waarom ze willen stoppen met roken, maar op de een of andere manier ontbreekt de wilskracht om het daadwerkelijk vol te houden. Ik ga samen met jou op zoek naar datgene wat het roken jou oplevert (rust, ontspanning, gezelligheid) en doorbreek de connecties die jij met het roken hebt gelegd en de overtuigingen die je daarover hebt. We “wissen” het programma voor roken uit het onderbewustzijn en installeren een nieuw programma als niet-roker.

Angst klachten (bijv. faalangst)

Met hypnose is het mogelijk om je onderbewustzijn opnieuw te “installeren”. Hierdoor is hypnose een goede behandeling voor angstklachten. Bijvoorbeeld voor klachten als faalangst, maar ook vliegangst of claustrofobie kan middels hypnotherapie aangepakt worden. In hypnose kunnen bepaalde suggesties worden gegeven die door je onderbewustzijn worden geaccepteerd. Wij kijken samen tijdens de intake naar de dingen waar je tegenaan loopt. Bijvoorbeeld waardoor bepaalde angsten getriggerd worden en wanneer je bepaalde angst klachten krijgt. 

Stress- en spannings klachten

Stress- en spannings klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Hypnose kan hierbij helpen. Ik ga samen met jou op zoek naar datgene wat stress- of spannings klachten veroorzaakt en doorbreek deze connecties in je onderbewustzijn. Hierdoor worden programma’s die voor stress zorgen “gewist” en worden de triggers die stress of spannings klachten veroorzaken aangepakt. 

Verbeteren van zelfbeeld/zelfvertrouwen

Wanneer je last hebt van een laag zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen, is hypnose een goede manier om te werken aan jezelf. Met hypnose kunnen de overtuigingen die jij hebt over jouw zelfbeeld of zelfvertrouwen veranderd worden. In hypnose kunnen bepaalde suggesties worden gegeven die door je onderbewustzijn worden geaccepteerd, bijvoorbeeld over je zelfbeeld. Wij kijken samen tijdens de intake naar de dingen waar je tegenaan loopt. Waardoor komt het dat je niet tevreden bent over jezelf of weinig zelfvertrouwen hebt? Die triggers gaan we vervolgens in de hypnosesessie aanpakken. Ook maken we gebruik van de kracht van je gedachten, door onder andere jouw gewenste zelfbeeld te visualiseren. 

Afspraak maken

Afspraken maken kan vanaf heden via het afsprakensysteem. Wilt u een afspraak maken op een dag die niet beschikbaar is? Neem dan contact op via het contactformulier.

Bel MIJ

06 – 41 72 56 83

Adres

Monnikstraat 10, 7571 CW Oldenzaal

KvK-nummer:  76256723

Openingstijden

Ik plan mijn afspraken op dinsdag tussen 9:00 en 18:00 uur. Via e-mail en telefoon ben ik de hele week bereikbaar. Een afspraak op een andere dag of tijd kan in overleg. 

Aangesloten bij: