Tarieven

Wat zijn de tarieven voor een hypnose sessie?

De eerste sessie, inclusief intake, kost 120 euro. Iedere daaropvolgende sessie kost 80 euro. Voor een intake, eerste sessie, online module en tweede sessie, betaal je dus 200 euro. 

Hoe veel sessies heb je nodig?

In de meeste gevallen zijn één of twee hypnotherapie sessies Bij MIJ voldoende voor het aanpakken van jouw probleem. In sommige gevallen is een derde of vierde afspraak nodig. Dat bekijken we samen een aantal weken na de eerste of tweede sessie.

Wordt hypnotherapie vergoed?

Sommige zorgverzekeraars vergoeden hypnotherapie vanuit het aanvullende pakket. Ik heb geen AGB-code, maar ik ben wel ingeschreven bij de Hypnose Vereniging Nederland en ingeschreven in het IHR Register. Je kunt zelf navraag doen bij jouw zorgverzekeraar of het voor jou vergoed wordt. Je betaalt per pin na iedere sessie en krijgt dan per e-mail een factuur die je kunt indienen.

Afspraak maken

Afspraken maken kan vanaf heden via het afsprakensysteem. Wilt u een afspraak maken op een dag die niet beschikbaar is? Neem dan contact op via het contactformulier.

Bel MIJ

06 – 41 72 56 83

Adres

Monnikstraat 10, 7571 CW Oldenzaal

KvK-nummer:  76256723

Openingstijden

Ik plan mijn afspraken op dinsdag tussen 9:00 en 18:00 uur. Via e-mail en telefoon ben ik de hele week bereikbaar. Een afspraak op een andere dag of tijd kan in overleg.